pomlajevanje obraza

KISIKOVA TERAPIJA

Kisikove terapije, ki  veljajo za naravno in neinvazivno rešitev za pomlajevanje obraza znanih Hollywoodskih zvezdnic, so vse bolj popularne tudi pri nas.

V našem centru kisikove terapije izvajamo  z  OxyNova aparatom. Gre za revolucionarno metodo nege obraza, v okviru katere s kisikom in v kombinaciji z izbranimi serumi dosežemo, da aktivne učinkovine s povečanim pretokom prodrejo v najgloblje sloje dermisa  in zagotavljajo močan anti-age učinek.  Na tak način se poveča mikrocirkulacija , sprostitev ter regeneracijo kože. Vezivno tkivo se učvrsti ,koža pa globinsko navlaži, osveži in regenerira.

Kisikovo terapijo uporabljamo v kombinaciji z izbranimi serumi zoper:

  • ANTI-AGE
  • HIPERPIGMENTACIJO
  • AKNE
  • IZSUŠENO KOŽO

Rezultati so vidni že po prvi terapiji. Koža postane bolj napeta, prožna, zmanjšajo se že nastale gubice, okrepi se vezivno tkivo, koži je povrnjena izgubljena svežina in vlažnost, seveda pa je rezultat odvisen od stanja kože pred njo.

Po opravljenem posvetu z našim strokovno podkovanim in usposobljenim osebjem, bomo za opravljanje terapij skupaj z vami določili uporabo primernega seruma in število potrebnih kisikovih terapij za dosego želenega rezultata. Najboljši rezultat lahko pričakujemo po 3-5 tretmajih, ki si sledijo v razmahu enega tedna.

radiofrekvenca

RADIOFREKVENCA

Pri radiofrekvenci gre za neinvazivno tehniko, ki s pomočjo radiofrekvenčne energije povzroča segrevanje globljih plasti kože. Radiofrekvenca segreva tkivo s pomočjo električnega polja, ki nastane med dvema elektrodama (aplikatorjem in referenčno elektrodo).

S segrevanjem podkožnega tkiva povzroča, da se kolagenska vlakna krčijo, hkrati pa stimulira celice, da le-te pričnejo intenzivno proizvajat nova kolagenska vlakna. Tako postane koža čvrsta, gladka in bolj napeta.

Metoda je popolnoma neboleča, učinek pa je viden takoj po posegu. Pomlajevanje obraza z radiofrekvenco je metoda, ki se uporablja kadar želimo zgladiti plitke do srednje globoke gube na obrazu, vratu in dekolteju.

Radiofrekvenca je primerna tudi za vse, ki jih moti povešena koža na obrazu, saj z globinskim segrevanjem tkiva povzroči krčenje kolagenskih vlaken, s čemer se kritična območja zategnejo, koža se na tak način učvrsti, poveča pa se napetost in sijaj obraza.

Kdaj se torej odločiti za pomlajevanje z radiofrekvenco?

  • Kadar si želimo učvrstiti kožo na vratu in obrazu
  • Kadar želimo odpraviti manjše gubice
  • Kadar si želimo povečati sijaj na obrazu in posledično doseči mladostnejši videza