oblikovanje telesa

LPG ENDERMOLOGIJA

Endermologija  je v svetu znana kot neinvazivna estetska terapija, ki je patentirana in FDA priznana metoda  z nadzorovanim  globinskim delovanjem na tkivo kože. Že več kot 30 let je LPG inovativen pri svojem patentiranju tehnologije zdravljenja tkiva, ki jo dosega s pomočjo mehanske stimulacije kože. Le ta deluje na principu masažnih valjčkov s katerimi dosežemo bistveno izboljšanje stanja in strukture kože.

OSNOVNO VODILO

Patentirane LPG glave mahansko stimulirajo kožo na obrazu in telesu, da reagira na naravno aktivacijo celice in to popolnoma neboleče in brez kakršnihkoli stranskih učinkov. LPG endermologija stoji na profesionalni uporabi patentirane tehnologije ( masažna glava z motoriziranimi masažnimi valčki ), ki je kontrolirana s pomočjo visoke tehnologije imenovane Cellu M6 . Njena učinkovitost je bila dokazana z 140-imi visoko stopenjskimi znanstvenimi študijami, ki jih spremlja mednarodni znanstveni raziskovalni komite.

Z LPG ENDERMOLOGIJO  USPEŠNO TRETIRAMO:

 • ODSTRANJEVANJE LOKALIZIRANE MAŠČOBE
 • OBLIKOVANJE TELESA
 • ZADRŽEVANJE VODE
 • OHLAPNO KOŽO
 • REGENERACIJO in SANACIJO MIŠIČNEGA TKIVA ZA ŠPORTNIKE
 • ODPRAVO PODBRADKA
 • ODPRAVO PODOČNJAKOV

velashape II

Je  1. aparatura na svetu, ki dokazano zmanjšuje obseg telesa in 1. aparatura na svetu z FDA CLASS II certifikatom za odstranjevanje celulita, ki združuje napredek svetovnih tehnologov za delovanje v boju proti celulitu in predstavlja kombinacijo elektro-optične energije.

Sistem VELASHAPE II pri svojem delovanju v boju proti odstranjevanju celulita in oblikovanju telesa uporablja 4 združene tehnologije:

 • INFRARDEČO SVETLOBO (segrevanje kože do 5mm globoko)
 • BIPOLARNO USMERJENO RADIOFREKVENCO Z DODATNIM SEGREVANJEM KOŽE (do 15 mm )
 • VAKUUM (ta ustvari podtlak)
 • MASAŽO (z masažnimi valjčki ).

 

Sinergija vseh štirih funkcij omogoča hitre in učinkovite rezultate, posledično pa tudi zadovoljne stranke. Tretmaji se izvajajo tako pri ženskah, kot tudi pri moških.

Terapija z sistemom VELASHAPE II ima naslednje učinke:

 1. Aktivira se cirkulacija krvi v koži in podkožju (izboljša se prekrvavitev)
 2. Spodbudi se resorbcija medcelične tekočine
 3. Spodbudi se raztrupljanje tkiva
 4. Spodbudi se lokalni metabolizem
 5. Spodbuja se tvorba fibroblastov, s čimer se poveča tvorba KOLAGENA, ELASTINA in HIALURONSKE KISLINE (učvrsti se vezivno tkivo)
 6. Povečamo mišični tonus in zmanjšamo ohlapnost
 7. Sprostijo se mišice in živčevje
 8. Poveča se izmenjevalna površina med tkivi

Za vidne rezultate potrebujete le 4 tretmaje, pr čemer se tretmaji izvajajo cca. enkrat tedensko. Omogoča oblikovanje trebuha, stegen, jahalnih hlač, rok in zadnjice. Gre za izredno varen sistem, ki praktično nima stranskih učinkov.

REZULTATI:

Pred tretmaji

Po tretmajih z VELASHAPE

Pred tretmaji

Po tretmajih z VELASHAPE

RADIOFREKVENCA

RADIOFREKVENCA 

Pri radiofrekvenci gre za neinvazivno tehniko, ki s pomočjo radiofrekvenčne energije povzroča segrevanje globljih plasti kože. Radiofrekvenca segreva tkivo s pomočjo električnega polja, ki nastane med dvema elektrodama (aplikatorjem in referenčno elektrodo).

S segrevanjem podkožnega tkiva povzroča, da se kolagenska vlakna krčijo, hkrati pa stimulira celice, da le-te pričnejo intenzivno proizvajat nova kolagenska vlakna. Tako postane koža čvrsta, gladka in bolj napeta.  Metoda je popolnoma neboleča, učinek pa je viden takoj po posegu.

Pri oblikovanju telesa uporabljamo segrevanje tkiva z radiofrekvenco v primeru, ko hočemo izboljšat tonus in strukturo kože in kadar se borimo proti ohlapni koži, ki je posledica bodisi prehitrega ali prevelikega hujšanja. Vsekakor je radiofrekvenca tudi ena od najpriporočljivejših metod »saniranja« po nosečnosti, ko se koža v razmeroma kratkem času zelo hitro raztegne in tkivo izgubi na svoji prožnosti.