sky center

MEDICINSKO ESTETSKI CENTER SKY

SKY-NAŠA ZGODBA, VIZIJA, MISIJA in VREDNOTE

Sky center je nastal z veliko željo in vizijo pomagati ljudem, jim zagotoviti  popoln prostor,  skoncentriran na to, da tako  strankam kot pacientom zagotovi  dobro počutje,  s skrbno izbranim, čutnim in strokovnim osebjem pa pomaga posamezniku  uresničiti želje in poiskati odgovore, s katerimi se le-ta na nas obrača.

 

Naša misija je preseči pričakovanja na vseh ravneh, snovati trajne odnose in se posluževati življenjske verige inspirativnega razmišljanja .

 

V naši misiji se poslužujemo 4 ključev, ki predstavljajo bistvo našega znanja o življenju:

 • UMIRJEN in BREZSKRBEN UM saj lahko le na tak način premagujemo in se prebijamo skozi stres in napetosti, ki nas dnevno obkrožajo
 • BALANSIRANJE NAŠIH MISLI, TELESA IN DUŠE le ko najdemo svoj center in smo povsem zadovoljni v svojem popolnem telesu lahko strmimo tudi  k doseganju ostalih ciljev.
 • ODPRAVA SLABIH NAVAD ko najdemo smisel v stvareh, ki nas veselijo in občutimo srečo v stvareh, s katerimi se polnimo
 • STRMENJE K ZDRAVEMU IN BOLJŠEMU NAČINU ŽIVLJENJU ko pridobimo odgovore na vprašanja o nas, ki nas pestijo in delajo negotove ter ko nam nekdo pomaga doseči ravnovesje in harmonijo svojega telesa.

Vrednote nam pomagajo kot najboljše vodilo po naših načelih. Usmerjajo nas v naših dnevnih delovnih procesih in nam pomagajo, da ostajamo zbrani pri doseganju in uresničevanju dolgoročno zastavljenih ciljev.

Naše glavne vrednote so:

 • NAŠE STRANKE IN PACIENTI SO ENKRATNI IN EDINSTVENI
 • PRISEGAMO NA ODLIČNOST
 • SKRBIMO ZA URESNIČITEV POTREB IN ŽELJA POSAMEZNIKA
 • VSAK ZAPOSLENI NAM PREDSTAVLJA SRCE S KATERIM LAHKO DOSEŽEMO KAR SMO SI ZADALI

NAŠE MEDICINSKE AMBULANTE

 • Nevrološka ( opravljamo splošne preglede s katerim ocenimo nevrološko simptomatiko posameznika in EMG preiskave )
 • Dermatološka ( opravljamo splošne dermatološke preglede, preglede znamenj s t.i. MoleMaxom, elektronskim dermatoskopom, ki omogoča natančno diagnostiko same spremembe ter njeno poslikavo in zmožnost nadaljnjega spremljanja le-te, ter odstranjevanje sprememb s tekočim dušikom . Cryopen )
 • Plastično – estetska ambulanta ( opravljamo vse neinvazivne lepotne posege z najaktualnejšimi tehnikami in preparati: Botox, hialuronska polnila, lastne celice, kemični pilingi,injekcijska lipoliza, hiperhidroza rok in pazduh,…)

Na vso moč se trudimo, da bi bilo zadovoljstvo naših pacientov prioriteta našega dela, tako na področju nevrologije, dermatologije in plastično – estetske kirurgije in da bi s strokovno podkovano ekipo pomagali razrešit in odpravit ter se soočit z vsakeršnim problemom, ki pesti posameznika.

 

OBLIKOVANJE TELESA

S trenutno najaktualnejšimi aparaturami na področju oblikovanja in rehabilitacije telesa ( LPG, VELA SHAPE, RADIOFREKVENCA)  in pod budnim očesom strokovnjaka za prehrano in preoblikovanje telesa ter z mednarodno priznano licenco biosignature modulacije Vitja Sikoška, vam bomo lahko v našem centru zagotovili celostno sliko pri soočanju s težavami glede preoblikovanja vašega telesa in duha ter spremenili celostno podobo glede zdravega načina razmišljanja o vrednotah, ki za naše zdravje in življenje pomenijo največ!