estetska kirurgija

Ernest Novak, dr.med je specialist kirurg z dolgoletnimi izkušnjami na področju plastične, rekonstruktivne, estetske kirurgije, kirurgije roke in splošne kirurgije. Je član Slovenskega združenja za plastično kirugijo in večih mednarodnih zdravniških združenj, s skoraj 20 letnimi iskušnjami v kirurški praksi. On in njegovi sodelavci verjamejo, da sta zdravje in lepota edinstvena vsakemu posamezniku in zahtevata vsakemu posamezniku prilagojen pristop. Verjame, da še tako majhne, a pomembne, spremembe lahko vsakemu posamezniku spremenijo pogled na življenje.

S svojo zasebno prakso vam doktor Ernest Novak zagotavlja izjemen profesionalizem in najvišjo kakovost oskrbe.

Zagotovilo odličnih rezultatov

Redno, večkrat tedensko, opravljanje operacijskih posegov in redno vsakodnevno delo s pacienti mu omogoča redno spremljanje rezultatov dela in mu zagotavlja, da so za njegove paciente izbrane kirurške metode in tehnike najbolj varne in učinkovite. Doktor Novak se redno, večkrat letno udeležuje tako slovenskih, predvsem pa mednarodnih srečanj strokovnjakov s področja plastične kirurgije in estetske medicine, ter tako zagotavlja svojim pacientom, da so njegove metode in tehnike najbolj varne in učinkovite. Zaradi dolgoletnih izkušenj, profesionalnosti in predanosti esteski medicini doktor Novak večkrat letno vodi različne delavnice na katerih prenaša svoje izkušnje in veščine drugim zdravnikom.

 

Profesionalno medicinsko okolje

Vse svoje posege doktor Novak opravlja v zdravstvenih ustanovah, ki ustrezajo vsem standardom optimalne zdravstvene obravnave. Nikoli vam ne bo potrebno skrbeti ali so upoštevani vsi potrebni antiseptični postopki, ali bodo informacije o vašem zdravstvenem stanju primerno shranjene in o tem ali bo vaša obravna dovolj zasebna. Izjemnega pomena se doktorju Novaku zdi tudi točnost pri njegovem delu, zato svojim pacientom poizkuša zagotiviti obravnave brez nepotrebnega čakanja in brez neželjenih prestavitev terminov.

ZAKAJ IZBRATI AMBULANTO ESTESKE MEDICINE IN KIRURGIJE, KI JO VODI ERNEST NOVAK, dr. med.?

Izjemen napredek medicinske znanosti je omogočil, da so medicinski lepotni popravki postali manj agresivni, rezultati pa navdušujoči ob minimalnem tveganju za zaplete. Danes veliko večino vseh postopkov pomlajevanja in sprememb oblike opravimo ambulantno, saj so postopki tako dovršeni, da bivanje v zdravstveni ustanovi ni več potrebno.

 

Ambulanta za estetsko kirurgijo in medicino, ki jo vodi Ernest Novak dr.med. zagotavlja, da bo za vas poskrbljeno na profesionalen način, ter da se boste v njej vselej počutili varno, sproščeno in se zavedali, da ste prišli na pravo mesto.

 

Izkušnje

Doktor Ernest Novak je svoje izkušnje pridobil pri opravljanju na tisoče velikih in zapletenih operativnih posegov, ter nekaj desettisoč ambulantnih obravnav pacientov, tako ambulantnih operacijskih posegov, kot tudi drugih ambulantnih obravnav.Več kot dve desetletji kirurškega dela zagotavlja ogromno izkušenj, tako pri operacijskih kot tudi neoperacijskih posegih, predvsem pa izkušnje pri odločanju kateri poseg, kdaj in v kakšnem obsegu je najbolje opraviti. Vselej so vam na voljo informacije o vseh posegih, ki jih doktor Novak izvaja, prav tako pa tudi o številu in letih opravljanja operacijskih ali neoperacijskih posegov.

Prijazno in profesionalno osebje

Vsi sodelavci doktorja Novaka so predani estetski medicini, tako profesionalno kot tudi osebno, predvsem pa predano opravljajo svoje delo in uživajo v spremljanju tako fizične kot psihične transformacije pacientov po estetskih posegih. Doktor Ernest Novak, kot tudi njegovi sodelavci, si prizadevajo ustvariti prijetno okolje v katerem se boste počutili nadvse dobrodošli, izkušnja v ambulanti pa bo zato čimboljša. Sodelavci doktorja Novaka imajo veliko izkušenj v zagotavljanju oskrbe pacientov tudi na področju zdravstvene nege in podajanju informacij pred in po obravnavi.

 

Dostopne cene

Čeprav je glavno vodilo pri delu doktorja Novaka najvišja možna kakovost storitev in uporaba najboljših materialov si še posebej prizadeva ohraniti strošek tretmaja čimbolj razumen in zagotoviti, da boste za svoj denar dobili največ. Izjemnega pomena se mu zdi tudi zagotavljanje takšnih cen storitev, da boste v vsakem trenutku natančno poznali strošek obravnave, brez da bi vas skrbeli morebitni dodatni, nepojasnjeni stroški ali doplačila.

NEOPERACIJSKI TRETMAJI

Najpopularnejši neoperacijski postopki so:

  • Injiciranje botulinum toksina (Dysport, Vistabel, Botox)
  • Injiciranje polnil s hialuronsko kislino (Restylane, Emervel, Juvederm, Belotero)
  • Povečevanje ustnic s hialuronsko kislino (Restylane, Emervel, Juvederm)
  • Korekcije spodnjih vek (podočnjaki) s hialuronsko kislino
  • Nadomeščanje izgubljenega volumna s polnili s hialuronsko kislino (Restylane, Emervel, Juvederm, Belotero)
  • Nadomeščanje volumna s poli-L-mlečno kislino (Sculptra)
  • Pomlajevanje kože s skinboosterji (Restylane vital, Restylane vital light)
  • Medicinski kemični pilingi (TCA, piruvična kislina, glikolna kislina, salicilna kislina)
  • Injekcijska lipoliza (podbradek, trebuh, stegna in druge regije)
  • Odprava pretiranega znojenja z injiciranjem botulinum toksina (pazduhe, roke, noge)

PREFINJENO DODAJANJE VOLUMNA IN VEČLETNI REZULTATI

Poli-L-mlečna kislina daje vbrizgana v kožo videz napetosti in elastičnosti, predvesem pa doda obrazu volumen, ki smo ga z leti izgubili, kar pripomore k svežemu, mladostnejšemu videzu.

SCULPTRA® ; Poli-L-mlečna kislina

Poli-L-mlečna kislina je substanca, ki se zaradi svojih lastnosti uporablja kot stimulator nastanka kolagena na obrazu, in je primerna za povečanje volumna upadlih predelov obraza, predvsem za popravo upadle kože in popravo neželjenih kožnih brazd, gub, brazgotin in za pomlajevanje kože.

 

Uporaba poli-L-mlečne kisline je ena izmed najbolj fascinantnih metod dodajanja volumna, saj zagotavlja dolgotrajne, naravne rezultate. Uporabo Sculptre prilagodimo pacientovim potrebam in željam na najbolj optimalen način. Vbrizgamo jo lahko na različna področja na obrazu.